Szarcsimbók

Hova űrítsünk?

Míg a táplálék végighalad az emésztőcsatornában, a szervezet igyekszik belőle minden hasznosítható anyagot kinyerni. Napi 2-3 kg bevitt tápanyag nagyjából tizede távozik a végbélnyíláson keresztül, ez általában az illemhelyselgben történik, igaz többféle mechanizmus létezik, de mind végső soron vízpazarló és összességében nem környezetbarát.  Mi találtunk néhány sokkal jobb megoldást!

Íme képekkel illusztrálva:

1. Elösször is a székletet megpróbálhatjuk felszívni a vécécsészéből így nemcsak a napi  étel, de az italadagunk is megvan oldva. Ám ez hosszútávon nem feltétlen bizonyult megfelelő megoldásnak.

 


 

2. Ez már jobb módszer, csak több ember szükséges hozzá. Anyukánkat/barátunkat/házastársunkat/ismerősünket is be kell vonni. Amikor az egyikre rájön a "szükség" a másik személy egyszerűen kikaparja az ürüléket a végbélből majd azt gondosan be kell csomagolni papírzacskóba/takaróba/valamibe majd ezt a "terméket" egy gonosz szomszéd ajtaja elé lerakni meggyújtani majd becsengetni. Így a szórakozás se marad el mikor a tüzet (szar)taposással próbálja meg eloltani.

 


 

3. Következő ötletünk, ha egyszerűen a napi fürdésig tartogatunk majd ekkor űrítünk a fürdővízbe, ezt a vizmennyiséget ígyis-úgyis elhasználnánk, nagyon praktikus megoldás.

 


 

4. Ez egyszerű, csak annyit kell tenni, hogy a szart saját magunkon kell szétkenni egyenletesen, ezt hagyni magunkra rohadni. Hátránya , hogy az esetleges szagokat a környezetünk is érezheti a módszer használatával.

 


5. Hasznosítsuk újra! A székletben rengeteg vitamin van ezért az eggyik legjobb megoldás, ha bekenjük vele arcunkat és ránctalanítóként használjuk! Soha többé nem kell szépségápolásra költeni! (Nőknek kítűnő meglepetést is okozhatunk vele.)

 


 

6. Ha az eddigiek túl bonyolultak voltak akkor itt van a legegyszerübb megoldás ha nem teszünk semmit! Kényelmes ez a megoldás mert ott űrítünk ahol éppen ránkjön, bele a bugyiba/boxerba/fecskébe/tangába a 2.adagnál az előző adag kifolyik így soha nem kell wc-re járnunk, lehajolnunk stb..! Másrészt pedig melegen tartja az ánuszt és véd az esetleges behatolásoktól. Ezt bátran, nyugodt szívvel ajánljuk mindenkinek.

szarcsimbók nosza, szójjá hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szarcsimbok.blog.hu/api/trackback/id/tr651817604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása